Image Map

All you women go on shopping, that's what you're supposed to do...

Time started: 23:55

Bij een vakantie in Engeland komt het zelden voor dat we met minder terug komen dan we weg gingen, deze keer kwamen we zelfs met een exorbitante hoeveelheid meer terug dan dat we heen gingen.

Mijn vriend kon het liet laten het bord te kopen met de tekst die voor ons o zo waar is. Zelf kwam ik thuis met
een nieuwe laptoptas van Lin & Leo, het programmaboekje van Road Show, een grote paarse koffer op
wieltjes van John Lewis, een zeer praktische groene snijplank, een selectie aan typisch Engelse snoepjes, een
 wekpot vanillesuiker (waar mijn vriendje nog vele scones mee kan maken), DVD The King's Speech en 5
nieuwe boeken, namelijk Agatha Christie - An Autobiography, Agatha Christie - Detectives and Young 
Adventurers over 50 stories, Gyles Brandreth - Oscar Wilde and the Dead Man's Smile, Sebastian Faulks -
Birdsong en Family History made easy

De Lin & Leo LapBag had ik een jaar geleden voor het eerst gezien en ik nam mij voor om mezelf op een LapBag te trakteren als ik mijn diploma had behaald. In juni was het zover en direct ging ik op zoek naar een winkel waar de laptoptassen van Lin & Leo nog werden verkocht. Dat bleek moeilijker dan bedacht want Lin & Leo lijken namelijk volledig te zijn overgeschakeld naar babytassen. Tot ik een mailtje kreeg dat er een sample sale was. Hierdoor kon ik de tas met korting kopen en zelfs nog een mooie babytas (met een wel hele grote korting) voor mijn beste vriendinnetje op de kop tikken. Even leek de tas nog aan mij voorbij te gaan toen bleek dat ze de sample sale artikelen alleen binnen de UK verzonden. Maar gelukkig waren Lin & Leo bereid om de tas wat later te verzenden zodat ik deze tijdens mijn meest recente verblijf in Engeland in ontvangst kon nemen. Het leer is heel zacht en soepel en ook de zijde voering is duidelijk van goede kwaliteit. De tas kan nog dieper worden gemaakt met behulp van een rits en beschikt over een prettig aantal verschillende vakjes. Ook heel fijn vind ik het documentenvak dat zich achter het hoofdcompartiment (het deel waar ook de laptop in hoort) bevind.


Lin & Leo LapBag SlimLine


Sinds mijn vakantie heb ik (met dank aan Melissa Milis) twee webshops ontdekt. Anthropologie verkoopt nieuwe spullen die er vintage (en yes ook jaren '40 en '50) uitzien. Alle kleding valt er wat kleiner dan normaal. Het paar schoenen dat ik er kocht zijn echt prettig breed (wat fijn is als je brede voeten hebt als ik). Toch verkoopt Anthropologie artikelen van verschillende merken, het zou dus te makkelijk zijn om te concluderen dat al hun kleding kleiner valt of hun schoenen groter. Wel kan ik met zekerheid zeggen dat alle artikelen zijn ingepakt met mooi dun pakpapier dat een beetje lijkt op  crêpe-papier.


Nelumbo Kitten Heels van Miss Albright €69,95 (sale prijs) 


Hopi Basket Blouse van Girls from Savoy €24,95 (sale prijs)


Ruched Hourglass Top €24,95 (sale prijs) 


Ruche is ook zeker vintage inspired en ziet er vooral romantisch uit. Ze weten zelfs een windmolenpark er goed uit te laten zien, zoals op 1 van hun wallpapers wordt getoond. Gelukkig heb ik niets kunnen vinden in mijn maat want ik heb wel weer even genoeg geld uitgegeven aan impulsaankopen.




Time ended: 16:47

Watching: The Dutchess
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...